Home De Salon Nagelverzorging Handverzorging Voetverzorging Producten Geschiedenis Prijzen Foto's Contact & Route

In mijn salon maak ik gebruik van Entity Beauty producten. Dit zijn kwalitatief zeer goede en professionele verzorgingsproducten waar ik graag mee werk en alle vertrouwen in heb. Aanvullende producten voor uw handen en voeten kunt u bij mij in de salon verkrijgen. Als voorbeeld kan ik noemen de unieke verzorgende handcrème en nagelriemolie.


Entity Beauty Inc. is in 2005 opgericht door de wereldkampioenen Tom Holcomb en Tom Bachik. Tom en Tom hadden als uitgangspunt om vanuit al deze ervaring een geheel nieuwe innovatieve lijn met acryl, gel en andere producten op de markt te brengen. Inmiddels kan worden gesteld dat deze missie is geslaagd en de producten met veel succes wereldwijd door veel nagelstylistes worden gebruikt.


De producten van Entity zijn innovatief, waaronder gebruik makend van nanotechnologie, en absoluut gemaakt voor de salon. Het is zeer makkelijk te verwerken, tijdbesparend en heeft een mooie natuurlijke uitstraling. Met de producten van Entity krijgt u een mooie elegante subtiele uitstraling van de nagel door middel van de juiste verhouding van liquid en poeder. Met deze producten krijgt u het maximale resultaat en die echte Gooische uitstraling…

© RS-Webdesign

You’ve got nails

Strandplevier 51

2201 XJ Noordwijk

Tel. 071-3620753

Mob. 06-23909489

E-mail: info@youvegotnails.nl