Home De Salon Nagelverzorging Handverzorging Voetverzorging Producten Geschiedenis Prijzen Foto's Contact & Route

Voor de verzorging van uw nagels kan ik uw nagels lakken met een speciale SOAK OFF  gel, uw nagels opnieuw opzetten (kunstnagels) met ACRYL-nagels of GEL-nagels.


Kunstnagels of een versteviging van uw nagels kunt u blijven dragen zolang als u wilt. Omdat uw nagels wel gewoon doorgroeien onder kunstnagels, moet u regelmatig de uitgroei bij de nagelriemen laten bijwerken. Na deze behandeling zien uw nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van uw natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere drie tot vier weken dan ook aan te raden.


Het grote voordeel van kunstnagels is dat al uw nagels direct dezelfde lengte krijgen. Ik kan uw nagels op iedere gewenste lengte maken. Indien u zelf al lange nagels heeft, kunt u er ook voor kiezen om alleen een verstevigende laag acryl aanbrengen. Zijn uw nagels wel kort of ongelijk van lengte, dan kan ik ze verlengen. Afhankelijk van de toestand van uw eigen natuurlijke nagels is het vrijwel altijd mogelijk om de natuurlijke nagels te verlengen (hoe kort ze ook zijn). Verlenging gebeurt met een tip of sjabloon. Tips zijn voorgevormde plastic kunstnagels en breng ik  met lijm op uw eigen nagels aan. Vervolgens knip ik deze op de gewenste lengte en vijl ze in welke vorm u wilt. Door middel van het vijlen van de  aanhechting wordt de overgang geheel weggewerkt en heeft u een nieuwe mooie gladde nagel.


Voor de beste verzorging van uw nagels adviseer ik om elke dag onderhoud met een goede nagelriemolie en handcrème. In mijn salon zijn deze producten te verkrijgen en zult u deze als zeer prettig ervaren.


Soak off

Soak off gel is een gelnagellak die ik opbreng op uw nagels en vervolgens daarna direct laat uitharden onder een speciale UV of LED-lamp. Het voordeel van deze Soak off is dat deze er gemakkelijk af te weken is en uw nagels er niet van zullen beschadigen. In een mum van tijd heeft u prachtig gelakte nagels en kunt u daar drie weken van genieten. U kunt kiezen uit alle mogelijke kleuren, ook French is mogelijk.


Acrylnagels

Acryl is een poeder die met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een kneedbaar bolletje die op je nagel wordt aangebracht en wordt gevormd om een mooie natuurlijke uitziende nagel te krijgen. Acryl droogt door de lucht. Nadien kunnen de nagels gewoon gelakt worden zoals u het wilt.


Gelnagels

Gelnagels zijn flexibeler dan acrylnagels, daardoor is het eenvoudiger om de nagels zelf te onderhouden. Ze zijn wat zachter en daardoor ook gemakkelijker te vijlen. Nadeel is dan ook weer dat gelnagels kwetsbaarder zijn dan acrylnagels. Ook de gelnagel wordt gemaakt uit een vloeibare substantie maar wordt anders aangebracht dan bij acrylnagels. Gelnagels moeten uitharden met behulp van UV licht.

© RS-Webdesign

You’ve got nails

Strandplevier 51

2201 XJ Noordwijk

Tel. 071-3620753

Mob. 06-23909489

E-mail: info@youvegotnails.nl